Néhány ötlet és jótanács mielőtt még megkezdi a megfelelő termékek kiválasztását.



Ezen cikk kizárólag hozzávetőleges információval szolgál és semmilyen módon nem kívánja befolyásolni önt termékeink kiválasztásában, de egyúttal rálátást is biztosít önnek a piaci helyzet mai alakulásának menetére, a kóklerek, csalók és hazug szakemberek leleplezésére.
Kollégáinknak elege lett abból, hogy mindig mások után dolgozzanak, mert a szakértelem hiányában elvégzett kókány és rendkívüli módon olcsó és „akciós” szerelések soha nem lesznek hosszú életűek, ellenben megkeserítik önt és kimondottan nagyon megkönnyítik pénztárcája súlyát.

Ugye, az árnyékolót Ön sem egy évre tervezi?

Ebben a cikkben felfedjük a tisztességtelen árnyékolástechnikai cégek, redőnyösök által leggyakrabban alkalmazott trükköket, amelyekkel igyekeznek megtéveszteni a gyanútlan és jóhiszemű vásárlókat.

Vágjunk is tehát bele.
Nem szaporítanám tovább a szót.

1. Rész

Mielőtt árnyékolástechnikai termék vásárlásán gondolkodik tegye fel magának a következő kérdést:

-Hosszú élettartamú terméket vagy olcsót szeretnék?

Ugye-ugye?
A mai fogyasztói társadalomban sajnos ez az árnyékoló piacon sincsen másképpen.
Jól bevett szokás, hogy a leggyakoribbat említsem csupán. Az emberek amikor árnyékolót szeretnének, először árajánlatokat kérnek. Természetesnek tűnő, mondhatni ösztönből eredő, de mégis normális emberi gondolkodásra valló dolog, hogy mindenki a legtöbbet szeretné kihozni a pénzéből és ezt sajnos az „ál iparosok” is felismerték.

Amikor árajánlatot kérnek sosem tudják milyen termékre kapják azt, csupán egy egyszerűsített szövegben hagyományos műanyag redőny vagy elhúzható szúnyogháló és ehhez hasonló mondatokat olvasnak az ajánlatokban.

A termékek műszaki paraméterei soha nincsenek feltüntetve.
Egy magára és a termékeire is adó vállalkozás, vagy cég erre nagyon alaposan ügyel és megpróbálja ügyfeleit a legprecízebb módon tájékoztatni minden apró alkatrész specifikációjáról és termék tartalmáról az adott árajánlatban.

A Redőnykommandó munkatársai minden esetben részletesen tájékoztatják az ügyfeleiket a termékeik műszaki paramétereiről a legapróbb alkatrészig.

2. Rész

A hivatalosan nem regisztrált vállalkozások soha nem hagynak nyomot maguk után.
A munka befejeztével minden dokumentumot elkérnek, visszavesznek magukhoz.
A termékekről minden ismertető jelet eltüntetnek.

A Redőnykommandó munkatársai minden esetben rajta hagyják a termékeiken az azonosító matricájukat és semmilyen esetben sem kérik vissza a dokumentumokat soha, hogy ön tudja azt, hogy ki szerelte fel önnél és mikor a termékeket.

3. rész

Számla nélkül megéri önnek elbukni a garanciát?

Nyilvánvalóan mindenki szeret olcsón vásárolni, emiatt pedig sokszor sokan felelőtlen döntéseket is képesek meghozni….
Amikor vásárol egy cipőt a számláját ön is elrakja és ha később bármi probléma adódna vele, akkor megy vissza a boltba és lehet akár egy több tízezer forintos cipőről is beszélni jelen esetben.
Amikor ön megrendel egy árnyékolót azt biztosan nem egy-két vagy akár három évre tervezi.
A számla nélkül vásárolt termékek esetében sokszor előfordul, hogy rendkívül silány minőséget adnak el önnek „szuper akciós” áron, és nincsen kihez fordulni garanciális igény érvényesítése esetén, de ha esetleg fel is veszi a telefont akitől megrendelte, általában 10-ből 9-szer elfelejt valamilyen furcsa módon visszamenni kijavítani a garanciális hibát, a telefonja pedig ezek után már nem elérhető különös okokból……

De például hallottunk már olyat is, hogy ordibált a volt megrendelővel a szerelő, hogy ne hívogassa őt, meg hogy meri zaklatni ilyen hülyeségekkel.

Nyilvánvalóan igényelheti másik szakember segítségét, de ő sem fog ingyen dolgozni, ezt soha ne feledje el.
Így nem biztos, hogy az olcsóbb a jobb, mert csak utólag fogunk rájönni, hogy duplán fizetünk.

Megéri ez önnek „Számla nélkül”, hogy megspórolja az ÁFA költségét?

Ha a válasza igen, akkor most kapaszkodjon meg és figyeljen jól:

A Redőnykommandó munkatársai egytől-egyig alanyi ÁFA mentesek és ezáltal máris megspórolta az ÁFA költségét.
Cégeknek-vállalkozásoknak cserébe költségként 100%-ban leírható az általunk elvégzett munka.
Ráadásul ezáltal még a magánszemélyek sem veszítik el a garanciát.


4. Rész

Ismeri az „Olcsó húsnak híg a leve” bölcsességet?

Biztos vagyok benne, hogy igen….

Az ajánlatkéréskor sokszor hihetetlenül olcsó akciós árat kap a megrendelő, amely a személyes felméréskor szertefoszlik. Az „ügyeletes kolléga” ugyanis olyan költségeket is felszámol majd, amire nem is hivatkoztak az ajánlat megadásakor. De mivel ön ezzel csak a személyes felmérés során szembesülhet, emiatt végig vakon bízik benne, hogy na hátha most már végre nem fogják átverni és mennyire jó üzletet fog kötni…..
Sajnos van egy rossz hírem.
Ha a kedvező ár marad is, az mindenképpen a minőség rovására fog menni.

Példának okáért csak egy esetet vegyünk alapul.

Ön megrendeli a szuper olcsó, mindennél kevesebbe kerülő terméket, mondván az ön pénztárcája ezt engedi meg, majd amikor kijön a „szakember” felmérni, kiderül minden ami fekete leves….
A méretek nem egyeznek, mert például jóval többet számolnak fel, vagy akár kitalálnak ilyen olyan összegeket mindenféle apró dologért még, amelyeknek semmiféle valóságalapja nincsen és az előzetesen megadott ajánlatban sem szerepel.

Természetesen eközben akármelyik kapcsolatfelvételkor kommunikálnak az ál akciót adó szakemberrel, ő végig biztosan állítja, hogy nem dehogyis, erre már semmilyen plusz költség nem fog rájönni.

De még ha nem is lesz drágább, akkor pedig olyan terméket fog kapni, amely 1 maximum 2 évet fog kibírni és dobhatja a kukába, pusztán azért mert önnek az olcsóbb kellett.



A Redőnykommandó munkatársai minden esetben tájékoztatják az ügyfeleiket és az érdeklődőket a termékek várható élettartalmáról ár-érték arány függvényében, azoknak garanciális idejéről és feltételeiről, a szerelési díjról és az esetlegesen szóbajöhető kiszállási díjról is.

Ne feledje mottónkat:
-Nálunk nincs mellébeszélés, sem pedig rejtett költségek.


5. Rész

A gazdasági helyzet alakulása miatt egyre több cég és vállalkozó kér előre előleget.
Ezzel semmilyen probléma nincsen, de az mindenképpen legyen gyanús önnek, ha erről semmilyen szerződést, vagy egyéb iratot nem akarnak adni.
Sokszor előfordult már, hogy különböző cégek előleget szedtek be a megrendelőiktől és „elfelejtettek” szállítani, amikor a feldühödött ügyfél kereste őket, időközben kiderült, hogy a cég csődbe ment.

Jótanácsként ne feledje, amikor előre kell kifizetnie az anyagköltséget, akkor soha ne adja azt oda szerződés kötése nélkül.
A legjobb pedig ha a megrendelt termékek dokumentációját vagy azzal megegyező másolatát is elkéri.
ezáltal önnek olyan bizonyítékok lesznek a kezébe, amelyet senki nem fog megkérdőjelezni.

Ne feledje:

A Redőnykommandó munkatársai egytől egyig alanyi-ÁFA mentesek, ezáltal Kisadózó Egyéni Vállalkozóknak minősülnek, és hivatalosan jogszabályban megfogalmazott módon is teljes vagyonukkal felelnek az általuk elvállalt munkákért.
Emiatt pedig evidens, hogy senkinek sem éri meg a csapatunkból kockáztatnia a BECSÜLETÉT, a megélhetését, az otthonát, vagy bármilyen ingó vagyonát egy átveréssel szemben.

Tehát ameddig egy KFT, BT, ZRT stb., bármikor kénye kedvére csődöt mondhat és eltűnhet, addig egy egyéni vállalkozó ezt nem tudja megtenni és ezáltal máris nagyobb biztonságban van az ügyfél és a pénze is.




Amennyiben ön is árnyékolástechnikai terméket keres, nézzen szét az oldalunkon!

Kérdése van?
Keressen bátran bizalommal, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk önnek.
Elérhetőségünk: +36-70-285-2469